Dette er Innoventi


Innoventi er et design- og kommunikasjonsbyrå med hovedkontor i Arendal. Basert på strategisk innsikt og målbare resultater utvikler vi design og kommunikasjon som skaper verdi for våre kunder. Våre ansatte er kommunikasjonsrådgivere, designere, utviklere, fotografer, tekstforfattere og prosjektledere med bred nasjonal og internasjonal bakgrunn.

Innsikt

Vi bruker alltid tid til å bli kjent med kunden før vi starter arbeidet. Uten retning er det vanskelig å manøvrere mot  mål. Vi legger stor vekt på å få innsikt i kundens utfordringer og behov. Grundig research sikrer rett forståelse av våre kunders utfordringer.

Hensikt

Sammen med kunden definerer vi målsetninger for arbeidet.  Alt vi gjør holder vi opp mot disse målene. Gjennomprøvde arbeidsmetoder gjør oss godt rustet til å utvikle sterke idéer og resultater bedre enn det kunden forventer.

Oppsikt

Gode løsninger skaper oppmerksomhet og begeistring. Mange av kundene våre har vi jobbet med i over ti år. Langsiktige kundeforhold er et bevis på at våre løsninger gir resultater for våre oppdragsgivere.

Ansatte

Daglig leder, prosjektleder og partner.
Ansatt i 1997.

 

Grafisk designer MSIAD, fotograf og partner.
Ansatt i 1997.

 

Kreativ leder. Grafisk designer AMG og partner. 
Ansatt i 2004.
Senior grafisk designer AMG og partner.
Ansatt i 2006.

 

Interaksjonsdesigner AMG. Ansatt i 2007.
Webutvikler.
Ansatt i 2010.
Senior grafisk designer. Ansatt i 2011.
Lærling.
Ansatt i 2012.

Mobil: 40 61 66 08
pal@innoventi.no

Lærling.
Ansatt i 2012.

Her finner du oss

Innoventi AS
Torvet 1B
P.O. Box 89, 4801 Arendal

tel: +47 37 00 48 00
post@innoventi.no